Nowe Radio na Forum Maniak.

Info na temat radia, zmiany audycji, wiadomości
Awatar użytkownika
Cross
Administrator
Nowe Radio na Forum Maniak.

Post autor: Cross »

Cześć.

W nowy 2025 rok na forum Maniak wchodzimy z przytupem...Tak jak zapowiadałem już od jakiegoś czasu 1 stycznia miało wystartować nowe forumowe radio - Radio Rock & More. I tak też się stało...1 stycznia około godz. 16:30 Radio R&M wystartowało! Dodaję tylko że Radio Maniak wciąż istnieje, nadaje i ma się bardzo dobrze.
Od Nowego Roku mamy zatem 2 forumowe radyjka.
Od dawna moim zamiarem było wprowadzenie na forum bardziej tematycznego radia, które skupia się w większej mierze na gitarowym graniu.
A że nie lubię długo czekać, to postanowiłem działać. Pierwszym etapem było znalezienie innego dostawcy usług radiowych, bo z obecnym coraz ciężej się wspólpracowało. Po chwilowych poszukiwaniach udało się takiego znelezć, i co więcej w opcjach mają możliwość prowadzenia 2 stacji radiowych, a to dla mnie było bardzo ważne, bo nie chciałem zamykać Radia Maniak. I tak oto mamy 2 radyjka.
Nowe Radio Maniak jest teraz pod dowództwem Kuby, który z pomocą Karola napewno zapewni mu odpowiednie brzmienie.
Natomiast Nowe Radio Rock & More bedzie bardziej gitarowe, chociaz też nie zabraknie tam popowych utworów, które znajdują się na naszych forumowych listach.
Za Radio R&M będę odpowiedzialny Ja, ale z wielką radością mogę ogłosić że swoje role maja także do odegrania Wojtek (Wojzakop19) oraz Tadek (Tadek453). Obydwaj bedą również odpowiedzialni za wybór muzyki do radia.
Co tydzień bedziemy wspólnie wybierać Piosenkę tygodnia, oraz nowe utwory do playlisty. Także zapowiada się super wspólpraca.
To nie koniec atrakcji forumowych na ten rok. Ale wszystko bedziemy odkrywać po kolei.
Na razie zapraszam do słuchania nowych radyjek, które są oczywiście dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników w Pokoju Premium.

Pozdrawiam Cross.
ODPOWIEDZ