Cześć forumowicze i nie tylko. Niedawno wpadł mi ten pomysł do głowy i od razu przechodzę do jego realizacji. Przed Wami czołowa 30-tka z mojej kolekcji płyt. Kolejne topy nie będą już tak opisowe jak ten startowy. Dajcie znać w komentarzach jak to widzicie. Jak się spodoba to będę to kontynuował mniej więcej co rok.
30.Belinda Carlisle - Runaway Horses (1989)
Jedyny w mojej kolekcji album tej artystki. Moje ulubione utwory z tej płyty to: Leave A Light On, Runaway Horses, Summer Rain i Shades of Michaelangelo.
Pierwszy Top 30 mojej kolekcji płyt
- wojzakop19
Pierwszy Top 30 mojej kolekcji płyt
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2025, 21:23 przez wojzakop19, łącznie zmieniany 4 razy.
- wojzakop19
Re: Pierwszy Top 30 mojej kolekcji płyt
29.Roxette - Tourism (1992)
Jeden z dziesięciu albumów Roxette w mojej kolekcji płytowej. Ulubione numery z tego wydawnictwa to: How Do You Do!, The Rain, Cinnamon Street, Come Back (Before You Leave), Things Will Never Be The Same (Live) i Queen of Rain.
Jeden z dziesięciu albumów Roxette w mojej kolekcji płytowej. Ulubione numery z tego wydawnictwa to: How Do You Do!, The Rain, Cinnamon Street, Come Back (Before You Leave), Things Will Never Be The Same (Live) i Queen of Rain.
- wojzakop19
28.The Script - Science & Faith (2010)
To jeden z pięciu albumów tej grupy w mojej kolekcji płytowej. Ulubione utwory z tej płyty to: For The First Time, Nothing, Science & Faith, If You Ever Come Back, Long Gone And Moved On.
To jeden z pięciu albumów tej grupy w mojej kolekcji płytowej. Ulubione utwory z tej płyty to: For The First Time, Nothing, Science & Faith, If You Ever Come Back, Long Gone And Moved On.
- wojzakop19
27.Manic Street Preachers - This Is My Truth Tell Me Yours (1998)
Jedyny album Maniców w mojej kolekcji. Z tej płyty najbardziej lubię: The Everlasting, If You Tolerate This Your Children Will Be Next, You Stole The Sun From My Heart. Ready For Drowning, Be Natural i Nobody Loved You.
Jedyny album Maniców w mojej kolekcji. Z tej płyty najbardziej lubię: The Everlasting, If You Tolerate This Your Children Will Be Next, You Stole The Sun From My Heart. Ready For Drowning, Be Natural i Nobody Loved You.
- wojzakop19
I na koniec pierwszego dnia.
26.INXS - Kick (1987)
Jeden z tylko dwóch albumów tej australijskiej grupy w mojej kolekcji. Tu moi ulubieńcy to: New Sensation, Devil Inside, The Loved One, Never Tear Us Apart, Mystify i Kick.
26.INXS - Kick (1987)
Jeden z tylko dwóch albumów tej australijskiej grupy w mojej kolekcji. Tu moi ulubieńcy to: New Sensation, Devil Inside, The Loved One, Never Tear Us Apart, Mystify i Kick.
Świetny pomysł Wojtku.
Wart kontynuacji w następnych latach.
Fajne płyty, na razie były.
Czekam, co będzie dalej.
Wart kontynuacji w następnych latach.
Fajne płyty, na razie były.
Czekam, co będzie dalej.
- wojzakop19
Kurde ale fajny pomysł Wojtku.
Sam mógłbym coś takiego zrobić, ale chyba się nie odważe
Czekam na kolejne pozycje, ciekaw jestem co tam się jeszcze kryje w twoich zbiorach.
Na razie super albumy. Najbardziej podobają mi się: Roxette, INXS i The Script.
Czekamy na ciąg dalszy
Sam mógłbym coś takiego zrobić, ale chyba się nie odważe
Czekam na kolejne pozycje, ciekaw jestem co tam się jeszcze kryje w twoich zbiorach.
Na razie super albumy. Najbardziej podobają mi się: Roxette, INXS i The Script.
Czekamy na ciąg dalszy
- wojzakop19
25.Bracia - Zmienić zdarzeń bieg (2013)
Jedyny album Braci w mojej kolekcji. Ulubione utwory z tej płyty to: Wierzę w lepszy świat, Nad przepaścią, To jest mój dzień, Parnassus i Po drugiej stronie chmur.
Jedyny album Braci w mojej kolekcji. Ulubione utwory z tej płyty to: Wierzę w lepszy świat, Nad przepaścią, To jest mój dzień, Parnassus i Po drugiej stronie chmur.
- wojzakop19
24.Genesis - We Can't Dance (1991)
Tu jedyny album Genesis w mojej płytotece. Ulubione utwory z tego wydawnictwa to: No Son Of Mine, Driving The Last Spike, Dreaming While You Sleep, Tell Me Why, Hold On My Heart i Fading Lights.
Tu jedyny album Genesis w mojej płytotece. Ulubione utwory z tego wydawnictwa to: No Son Of Mine, Driving The Last Spike, Dreaming While You Sleep, Tell Me Why, Hold On My Heart i Fading Lights.